SYNERGY бизнис центарот спага во А класата на деловни бизнис центри, со тенденција да премине во најважен бизнис центар во Македонија.
SYNERGY е олицетворение на бизнис заедница која не само што е карактеристична по одличната локација, туку и во најголем дел по разновидноста на деловните активности и идеи.
Бизнис центарот нуди атмосфера и комфор за меѓународни и локални бизниси за да истите ги прошират своите лични способности и вештини по повисоки стандарди, да се генерираат важни менаџерски одлуки, и да се зголеми вредноста на компаниите.
Synergy >> Дома

SYNERGY - Бизнис Центар

Овој бизнис центар одговара на барањата на европските стандарди, направен да им служи на потребите на иновативни и динамични локални и меѓународни компании.

SYNERGY нуди канцеларии по меѓународни стандарди и е бизнис центар со идеална локација за развој на успешена бизнис средина. Времето кога канцелариите биле сметани само како работни места е минато.
Работната средина во канцеларијата стана место за вработените да се чувствуваат како дел од заедницата, место за генерирање на нови идеи и место каде што тие, вработените ќе се чувствуваат инспирирани. Истиот е во непосредна близина на центарот на градот, во близина на Градското Собрание, Собранието на Р.М., Владата на Р. Македонија, во близина на амбасади, банки и други престижни компании.
SYNERGY се стреми да биде симбол на здрав бизнис и модерен менаџмент.
ПриземјеКат 1Кат 2Кат 3Кат 4-1 Кат-2 Кат
Новитети и настани
Дома  |    Контакт
image scroller xml
29.09.2012
Synergy Business Center со задоволсто објавува дека  потпиша  договор со уште еден реномиран светски бренд , WINNER - Vienna Insurance Group ...

........................................

26.06.2012

Склучен нов договор.
Со задоволство објавуваме дека на 26.06.2012 год.
Synergy бизнис центарот доби уште еден клиент
Move One internacional ...


........................................

20.06.2012
Горди сме на објавата за пуштање на нашата ново регистрирана веб страна за Бизнис Центарот SYNERGY.
Со пуштање во употреба  на нашата веб страна ...

Наша бизнис заедница
MK   |   ENG
Превземи брошура
adverta CS
COPYRIGHT © 2012 SYNERGY Business Center